Eurobasket

Τούρκογλου: «Ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την εθνική ομάδα»

Περήφανος για την πορεία της Τουρκίας στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χινταγιέτ Τούρκογλου ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε όσους θέλουν να βλάψουν την εθνική ομάδα.

Ως μία εικόνα από το μέλλον του τουρκικού μπάσκετ χαρακτήρισε την παρουσία της εθνικής Τουρκίας στο Ευρωμπάσκετ, ο Χινταγιέτ Τούρκογλου.

O πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας λίγη ώρα μετά την ήττα από την Ισπανία και το αποκλεισμό από την συνέχεια του τουρνουά τόνισε πως: «δεν πετύχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι οι αθλητές μας πέτυχαν κάτι σημαντικότερο. Μπήκαν στις καρδιές των φιλάθλων της Τουρκίας. Οι φίλαθλοι ήταν περήφανοι για αυτούς και τους αποθέωσαν. Ως πρώην αθλητής και εν ενεργεία Πρόεδρος, είμαι περήφανος για αυτούς τους αθλητές. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το μέλλον του τουρκικού μπάσκετ, αφού η ομάδα είχε νέα παιδιά που θα κουβαλήσουν για χρόνια την εθνική και τις ομάδες τους» ενώ πρόσθεσε πως: «ως Πρόεδρος βρίσκομαι εδώ για το καλό της ομάδας. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να τα εμπιστευτούμε. Ως Ομοσπονδία θα είμαστε πάντα μαζί τους. Στόχος μας είναι να φέρουμε το τουρκικό μπάσκετ στην κορυφή, τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων».

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην εθνική ομάδας ενώ υποσχέθηκε να προβεί σε αποκαλύψεις μετά το τέλος του τουρνουά λέγοντας πως: «ξέρω ποιοι θέλουν να βλάψουν την εθνική. Όλοι θα δώσουν εξηγήσεις. Όσο βρίσκομαι εδώ δεν θα αφήσω κανέναν να βλάψει την εθνική ομάδα, τους παίκτες και τους προπονητές. Δεν θα το αφήσω ως πρόεδρος. Είδαμε διάφορες αντιδράσεις που δεν χρειαζόντουσαν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα επειδή οι σφυγμοί είναι υψηλοί. Όταν τελειώσει το τουρνουά όμως όλοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x